Usluge

Naša osnovna i primarna djelatnost jeste posredovanje u prodaji e-dopuna za mobilnog operatera m:tel Telekomunikacije RS a.d. (065 i 066 mreža). Za takvu vrstu usluga koristimo GPRS mPOS terminale koji omogućuju jednostavan, brz i siguran način dopunjavanja prepaid računa.

Samouslužni uređaji

Pored mPos uređaja u ponudi su i samouslužni uređaji za elektronske dopune. Ovi uređaji omogućavaju korisnicima da sami sebi dopune kredit za mobilni telefon putem jednostavnog interfejsa na ekranu osjetljivom na dodir.


Prvi samousluŽni uređaji za elektronske dopune postavljeni su u Robnoj kuci "Boska" i "Mercatoru" u Banjaluci, a procedura je veoma jednostavna i odvija se putem touchscreena. Potrebno je da korisnik unese broj mobilnog telefona, pritisne dugme "Potvrdi" i ubaci novac za Željenu dopunu. Pritiskom na dugme "Dopuni", račun je dopunjen, a korisnik dobija potvrdu o uspješnosti transakcije. Uređaj prima kovanice u apoenima od 0,50 KM, 1 KM, 2 KM i 5 KM, a dopune su moguće u vrijednosti od 2 KM do 50 KM.

Naša kompanija konstantno nastoji da korisnicima ponudi nešto novo, prateći aktuelne trendove. Novi način dopunjavanja naišao je na pozitivne kritike, a u planu je postavljanje još uređaja na prometnim lokacijama u Banjaluci, ali i u drugim gradovima.

Našim korisnicma nudimo i mogućnost dopune prepaid računa fiksnih telefona. Predefinisane vrijednosti za ove dopune su 5 KM, 10 KM, 20 KM i 30 KM.

Ibox uređaji

Ibox je samouslužni uređaj koji nudi sledeće funkcionalnosti:

 • dopune prepaid računa
 • puštanje muzike u lokalima
 • slikanja i izrade fotografija na licu mjesta

Vrijeme potrebno za izradu fotografije je oko 30 sekundi.

Uređaj prima kovanice u apoenima od 0,50 KM, 1 KM, 2 KM i 5 KM, a dopune su moguće u vrijednosti od 2 KM do 50 KM.

Iptv i ADSL

Iptv i Adsl sektor vrši prodaju M:telovih usluga. Naš sektor čine mladi, edukovani ljudi koji timski rade na terenu prezentujući korisnicima M:telove usluge, koje uključuju:

 • pristup Internetu,
 • uvođenje digitalne IPTV, kao i
 • objedinjavanje željenih usluga u pakete koji su prilagođeni potrebama korisnika.

Kada kažemo potrebe korisnika želimo da ukažemo na širok spektar naše ponude koji uključuju od onog osnovnog:

 • POTS-a (telefonskog priključka), pa nadalje.
 • Dodavanjem jedne, dvije ili tri usluge korisnici se opredjeljuju za neki od paketa koji će zadovoljiti njihove potrebe za korištenjem Interneta, digitalne i mobilne telefonije.

Postoje razne kombinacije Open Duo, Open Trio i Quadro usluga, kako (start)-nih, osnovnih i plus paketa koji sa svojim sadržajem mogu da obezbijede zadovoljne korisnike. Open Duo paketi predstavljaju kombinacije dve usluge, pa se može odabrati:

 • fixna telefonija + pristup internetu,
 • fixna telefonija + digitalna Iptv,
 • pristup Internetu + digitalna Iptv sa mogućnošću izbora (start) ili osnovnih paketa.

Start paketi uključuju manji broj digitalnih kanala i pristup Internetu određene brzine, dok osnovni sadrže veći broj digitalnih kanala, kao i veći protok Adsl-a. U skladu s tim su definisane i cijene.

Open Trio paketi uključuju sve tri usluge zajedno: fixna telefonija, pristup Internetu i Digitalna Iptv. Takođe sa mogućnošću izbora između start, osnovnog i plus paketa.

Dok Quadro ima u sebi kompletnu ponudu za Open Trio + mobilni. I tu su sadržani paketi sa bonusima koji su prilagođeni potrošnji korisnika. Svaki mjesec M:tel daje svojim novim i postojećim korisnicima koji se odlučuju za korištenje njihovih usluga, popuste koji se mogu iskoristiti ili kroz placanje mjesečnih računa ili kupovine hardvera (televizora, bijele tehnike, itd.) po nižoj cijeni na rate bez kamata.

Za više dodatnih informacija obratite se na info tel. 051/321-268 i 051/321-269.


VPN

U okviru sektora VPN-a vrše se usluge koje su namijenjene pravnim licima - poslovnim korisnicima.

To su usluge:

 • TOTAL GROUP - neograničena komunikacija u okviru grupe, mogućnost kontrole troškova i razdvajanje privatnog od poslovnog računa
 • OPEN BIZ
 • NET BIZ
 • IPTV
 • M:NET